کیوی پلاست

محصولات پلاستیکی

کیوی پلاست

محصولات پلاستیکی

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

همزمان با بازگشایی رستوران های اطراف کشور برای صرف غذای کامل ، این استان می گوید ظروف قابل استفاده مجدد با احتیاط مناسب مناسب است. این با CDC مغایرت دارد ، که می گوید ظروف یکبار مصرف ، ظروف ، دستمال ها و سفره ها باید به عنوان پیش فرض باشد.

 

گروه های بازیافت و آب تمیز در کالیفرنیا با کمک به راهنمایی های فدرال ، نامه ای به فرماندار گاوین نیوزام ارسال می کنند و در آن انتقال سطح ویروس را زیر سال می برد و تولیدکنندگان مواد پلاستیکی و پتروشیمی را به دلیل تلاش برای تحت تأثیر قرار دادن دستورالعمل های CDC برای بازگشایی تاسیسات غذایی به نفع خود ، مقصر می دانند. "

 

هماهنگ کننده موقت برنامه Clean Water Action ReThink یکبار مصرف ، که به رستوران ها کمک هزینه می دهد و به آنها در مورد چگونگی تعویض کمک می کند ، گفت: "این ایده که CDC توصیه می کند کالاهای یکبار مصرف را ترجیح دهد ، کمی غیر منطقی به نظر می رسد." اقلام یکبار مصرف غذایی با قابلیت استفاده مجدد. "کسی هنوز مجبور است که آن مورد را قبل از اینکه به دست مشتری برسد ، اداره کند."

 

قبل از همه گیری ، کالیفرنیا در از بین بردن پلاستیک های یکبار مصرف در بخشهای مختلف مصرف کننده پیشگام بود. در حالی که مدت هاست که محیط بانان محصولات پلاستیکی را به دلیل آلودگی اقیانوس ها و دفن زباله های گسترده مورد انتقاد قرار می دهند ، رهبران ایالتی و محلی همچنین زنگ خطر را پس از توقف پذیرش بسیاری از پلاستیک های ایالات متحده برای بازیافت در چین اعلام کرده اند.

 

اما این ویروس تلاش برای سخت کردن اهداف بازیافت در سراسر کشور را خنثی کرده است. حامیان طرح رأی گیری مبنی بر اینکه همه بسته بندی ها باید قابل بازیافت ، قابل استفاده مجدد یا قابل کمپوست شدن تا سال 2030 باشند ، احتمالاً اقدام خود را به سال 2022 موکول می کنند ، در حالی که نمایندگان مجلس با اهداف مشابه ، صورت حساب های خود را کنار گذاشته اند.

 

در همین حال ، استفاده از پلاستیک در طی همه گیر شدن افزایش یافته است زیرا رستوران ها برای زنده ماندن به سفارشات خرید اعتماد کرده اند و خریداران مواد غذایی نیز به دلیل مشکلات بهداشتی به کیسه های یکبار مصرف برگشته اند.

 

 

 

کالیفرنیا از مدت ها پیش در کاهش استفاده از پلاستیک پیشتاز بوده است - اولین کسی بود که کیسه های پلاستیکی یکبار مصرف را در فروشگاه های بزرگ مواد غذایی ممنوع کرد - اما در اکثر ایالت های دیگر گسترش نیافته است و از آن زمان تاکنون تنها هفت کشور دیگر این موارد را دنبال کرده اند. دوستداران محیط زیست امیدوارند که ایالت های دیگر از کالیفرنیا پیروی کنند که چگونه مجدداً رستوران ها را باز کند و از لابی های صنعت پلاستیک در سطح فدرال برای تأیید مقامات برای تأیید پلاستیک های یکبار مصرف در طی همه گیری ، چشم پوشی کنند .

 

راشل کوکیا ، مدیر آلودگی پلاستیک بنیاد Surfrider گفت: "کالیفرنیا مدل خوبی است." "این واقعاً چیزی خواهد بود که [در آن] کشورها قدرت تصمیم گیری برای این نوع تصمیمات را دارند."

 

سازمان او در تلاش است تا از این موضوع پیشی بگیرد ، زیرا نحوه عملکرد رستوران ها اکنون برای مدتی معمول خواهد بود.

 

مطالب پیشنهادی :

نایلون چگونه ساخته می شود؟

نایلون و طناب نایلونی چیست ؟

 

 

Surfrider در حال تماس با 630 رستوران است که بخشی از شبکه "رستوران های دوستانه اقیانوس" آن هستند ، که متعهد می شوند به طور انحصاری از غذاهای قابل استفاده مجدد برای غذاخوری در محل استفاده کنند و فقط در صورت درخواست ظروف سفارشات برداشت را تهیه می کنند. این همچنین دستورالعمل های خود را منتشر می کند و نشان می دهد که ویروس می تواند در سطوح پلاستیکی زنده بماند .

 

تاکنون ایالت های دیگری که رستوران ها را بازگشایی کرده و دستورالعمل های مفصلی صادر کرده اند قوانینی مشابه قوانین کالیفرنیا وضع می کنند. تگزاس میزهای پیش دست چینی با دستمال ، ظروف و لیوان ها را ممنوع کرده و منوهای یکبار مصرف و ظروف چاشنی را لازم دارد ، در حالی که اورگان نیز به همین ترتیب میزهای پیش چیده را منع کرده و منوها و چاشنی های یکبار مصرف را توصیه می کند.

 

استیون گودمن ، اپیدمیولوژیست دانشگاه استنفورد گفت که ظروف قابل استفاده مجدد باید به اندازه یکبار مصرف ایمن باشند تا زمانی که کارکنان رستوران اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهند.

 

وی گفت: "به نظر نمی رسد اگر با دقت رسیدگی شود باید اختلاف زیادی وجود داشته باشد." "خوب شستن بشقاب ها باید از شر [ویروس] خلاص شود و بنابراین تنها تفاوت در نحوه رسیدگی به آنها بین زمانی که روی میز و ظرفشویی یا ماشین لباسشویی هستند وجود دارد."

 

وی خاطرنشان کرد: در صورت ذره بینی ویروس شدن ذرات ویروس ، می توان بین صفحات شستن دست و استفاده از ماشین ظرفشویی تفاوت بالقوه ای ایجاد کرد. "من اطلاعاتی در مورد وجود یک ماشین ظرفشویی دستکش دار و ماسک دار از بشقاب های دست شویی که ممکن است ویروس کرونا داشته باشند ، نمی دانم."

 

تروی پاسکی ، بنیانگذار Hoppy's Railyard Kitchen and Hopgarden ، قصد دارد جمعه با ظروف معمولی خود برای پذیرایی در غذاخوری باز شود ، اما وی گفت که در صورت درخواست گزینه های قابل استفاده برای یکبار مصرف را ارائه می دهد. این رستوران بین میزهای خود فاصله دارد تا ظرفیت 300 تا 150 را کاهش دهد.

 

پاسکی گفت: "ما در حال حاضر ظروف نقره ای خود را پیش فروش می کنیم." "ما قصد داریم به استفاده از دستمال های قابل استفاده مجدد و ظروف نقره ای ، بشقاب های معمولی ادامه دهیم."

 

اتحادیه های خدمات غذایی کالیفرنیا می گویند که آنها در مورد اقلام قابل استفاده مجدد در برابر موارد یکبار مصرف موضعی ندارند. UNITE HERE Local 2 ، که 14000 کارمند در شهرستانهای سانفرانسیسکو و سان ماتئو را نمایندگی می کند ، دستورالعمل هایی را ارائه می دهد که می گوید "موارد بسیار لمسی" مانند منوها و شیکرهای فلفل و نمک باید جایگزین نسخه های یکبار مصرف شوند ، اما اشاره نکنید به ظرف ها و ظروف.

 

انجمن رستوران های کالیفرنیا اعضای خود را به سمت راهنمایی های ایالت هدایت می کند اما خاطرنشان می کند که ممکن است حوزه های قضایی محلی تصمیم بگیرند که مراحل بیشتری را ادامه دهند.

 

شاروکینا شمس ، معاون رئیس CRA گفت: "بسیاری از دستورات محلی بهداشت عمومی (که پاسخی به بیماری ویروس کرونا هستند) تأکید بر محصولات یکبار مصرف دارند و شهرها برای تعلیق ممنوعیت کیسه های پلاستیکی در حال حرکت هستند." امور عمومی ، در یک ایمیل. "همچنین جالب است بدانید که تعداد سفارشات تحویل و برداشت در هنگام اقامت در خانه / پناهگاه در محل افزایش یافته است. اگر این یک الگوی طولانی مدت شود ، ممکن است تقاضا برای محصولات یکبار مصرف افزایش یابد. "

 

مدافعان محیط زیست در تلاشند تا رستوران ها را به استفاده مجدد از وسایل مورد استفاده ترغیب کنند - و امیدوارند که نیوزوم با اقدام اجرایی دیگری مخالفت کند و دستورالعمل های دولت خود را تغییر دهد ، همانطور که وی پس از توصیه ممنوعیت کیسه های پلاستیکی ایالت پس از توصیه CalOSHA به فروشگاه ها ، خرید کالاهای خود را به مشتریان داد اگر کیسه های قابل استفاده مجدد بیاورند

 

نیک لاپیس ، مدیر حمایت از گروه کالیفرنیایی ها در برابر زباله ، گفت: "تا حدی ، شاید کمی عصبی بودیم که این اتفاق می افتد فقط به این دلیل که ما با دستور کیسه های پلاستیکی چشم بسته بودیم ،" افزود: "اما نه ، من انتظار چیزی ندارم. "

  • محمد رضایی
  • ۱
  • ۰

نایلون از طریق یک فرآیند شیمیایی و ساخت پیچیده دو مرحله ای ساخته می شود که ابتدا پلیمرهای قوی فیبر را ایجاد می کند ، سپس آنها را به هم متصل می کند و یک فیبر با دوام ایجاد می کند. این اصطلاح معمولاً برای اشاره به طیف وسیعی از پلی آمیدها یا پلیمرهای مصنوعی استفاده می شود و طیف وسیعی از محصولات اغلب بسیار متفاوت را در بر می گیرد. لباس ، طناب ، قطعات مکانیکی سخت پلاستیکی ، پوشش چتر ، و لاستیک همه نمونه هایی از ماده مصنوعی در عمل هستند. در بیشتر موارد ، فرآیند تولید برای این موارد مختلف متفاوت است ، اما قسمت شیمیایی ایجاد آنها بسیار شبیه است.

اولین کاری که سازنده باید انجام دهد ترکیب دو مجموعه مولکول است. یک مجموعه در هر انتها یک گروه اسید دارد و مجموعه دیگر در هر انتها یک گروه آمین دارد که از ترکیبات آلی اساسی تشکیل شده است.

فضای کمی برای تغییر وجود دارد ، اما استفاده از مونومرهای هگزامتیلن دیامین و اسید آدیپیک یک ترکیب معمول است. وقتی این دو ماده با هم ترکیب شوند ، "نمک های نایلون" متبلور غلیظ حاصل می شود. این ها معمولاً به عنوان نایلون 6 ، 6 یا به سادگی 6-6 شناخته می شوند . این نام بر اساس تعداد اتم های کربن بین دو گروه اسیدی و دو گروه آمین است.

این ماده می تواند از طریق شیمیایی به روش دیگری نیز ایجاد شود ، یعنی با قالب گیری همان مولکول ها در یک ساختار متفاوت. در این روش جایگزین ، مولکول های اسیدی همه در یک انتهای ساختار و مولکول های آمین در سر دیگر قرار دارند. سپس این ترکیب در زنجیره ای از اتمهای کربن ترکیب می شود. در هر صورت ، کریستال های حاصل باید در آب خیسانده شوند تا حل شوند ، سپس اسیدی شده و گرم شوند تا زنجیری ایجاد شود که تقریباً در سطح شیمیایی نشکن است.

گرم کردن و چرخش

تولیدکنندگان معمولاً از دستگاه مخصوص طراحی شده برای گرم کردن پلیمرها در دمای مناسب استفاده می کنند ، سپس مولکول ها را با هم ترکیب می کنند و ماده ای مذاب را تشکیل می دهند که به زور در یک نخ ریسی قرار می گیرد و آن را به رشته های نازک جدا می کنند و برای اولین بار در معرض هوا قرار می دهند. هوا باعث می شود که رشته ها بلافاصله سفت شوند و پس از سفت شدن می توان آنها را روی حباب ها قرار داد. الیاف کشیده می شوند تا قدرت و کشش ایجاد کنند ، که یکی از مزایای اصلی این ماده است.

 

مطالب پیشنهادی :

نایلون و طناب نایلونی چیست ؟

کاربرد نایلون شیرینگ

 

از اینجا رشته ها باز نمی شوند و سپس به یک قرقره کوچکتر و دیگر باز می شوند. این فرآیند رسم نامیده می شود و برای تراز کردن مولکول ها در یک ساختار موازی استفاده می شود. رشته های حاصل نخ های چند منظوره ای هستند که می توانند برای اهداف مختلف استفاده شوند. آنها می توانند به همان صورت بافته یا بند شوند ، یا می توانند ترکیب شوند و بیشتر ذوب شوند.

فرایند ساخت

بعد از اینکه مواد روی قرقره کوچکتر پیچید ، آماده است تا به هر محصولی که قرار است تبدیل شود تبدیل شود. از نقطه نظر فنی در این مرحله نایلون است ، اما به هر شکلی که مصرف کنندگان تشخیص دهند وجود ندارد و معمولاً برای اینکه بتواند در بازار مفید باشد ، به پالایش بیشتری نیاز دارد.

بیشتر محصولات با بافتن یا ترکیب رشته ها بهم ایجاد می شوند. در مورد مواد و پارچه های مصنوعی ، هرچه بافت محکم تر باشد ، ماده مقاوم و مقاوم در برابر آب خواهد بود. برای پلاستیک ها و سایر مواد قالب گیری سخت ، هرچه دما برای ذوب گرم تر باشد ، محصول نهایی یکپارچه و براق تر است.

طنابها و ضبط کردن معمولاً به پیچش پیچیده و هم بستگی بستگی دارد و بیشتر آنها در واقع از صدها اگر نه هزاران رشته جداگانه به هم متصل شده اند و یک محصول نهایی بسیار سخت ایجاد می کنند.

نگرانی های زیست محیطی

فرآیند تولید علاوه بر اینکه تا حدودی پیچیده است ، تعدادی از نگرانی های زیست محیطی را نیز ایجاد کرده است. بسیاری از تولیدکنندگان از روغن خام برای جداسازی پلیمرها استفاده می کنند که می تواند منجر به تخلیه سوخت های فسیلی و آلودگی محیط زیست در اثر رواناب شود. تولید شیمیایی اسید آدیپیک همچنین به طور مکرر باعث ایجاد نیتروژن اکسید ، گاز شناخته شده گلخانه ای ، به عنوان محصول جانبی می شود. این گاز توانایی فرسایش لایه ازن و تقویت آلودگی هوا را دارد.

نایلون همچنین می تواند با الیاف دیگر مخلوط شود و مواد ترکیبی ایجاد کند. وقتی با پنبه ترکیب شود ، یک نوع پارچه انعطاف پذیر تولید می کند که شکل خود را حفظ می کند اما لمس آن نرم است. همچنین می تواند برای تقویت مقاومت ، بهبود ظاهر یا تأمین سایر الزامات طراحی در الگوها بافته شود. در صنایع و مصارف نظامی می توان آن را در قالب ریخته و برای قطعات ماشین آلات ، آج لاستیک و ظروف ذخیره مواد غذایی ، به صورت جداگانه یا در ترکیب با پلاستیک های دیگر و مواد مصنوعی ، استفاده کرد.

 

  • محمد رضایی
  • ۰
  • ۰

خصوصیات و کاربردهای نایلون

نایلون یک الیاف مصنوعی ساخته شده توسط بشر است که دارای استحکام بسیار سبک وزن است ، خصوصیاتی که منجر به کاربردهای مختلفی مانند پارچه ، طناب و چمدان می شود. این الیاف برای اولین بار در دهه 1930 به عنوان جایگزین اولیه ابریشم معرفی شد. سرانجام به فیبر انتخابی جوراب ساق بلند زنانه تبدیل شد. شیمیدان Wallace H. Carothers از شرکت Dupont یکی از بازیگران اصلی در تولید الیاف نایلون بود. نایلون یکی از محبوب ترین الیاف دست ساز است که در ایالات متحده استفاده می شود.

تولید نایلون

الیاف نایلون با فشار دادن نایلون مذاب از طریق دهانه های کوچک در دستگاهی به نام spinneret تولید می شود. قطعات نایلونی پس از قرار گرفتن در معرض هوا ، به صورت یک رشته سخت می شوند. این رشته ها به صورت حباب شکل گرفته و پس از خنک شدن ، کشیده می شوند. فرایندی که به نقاشی معروف است ، رشته ها یا نخ ها را باز می کند و آنها را به یک قرقره دیگر می پیچاند. این روش باعث می شود که مولکول های رشته به صورت خطوط موازی تشکیل شوند که الیاف نایلون را با خاصیت ارتجاعی و استحکام خود تأمین می کند.

خصوصیات نایلون

نایلون دارای خواص زیادی است که آن را در بسیاری از کاربردها به فیبر بسیار مفیدی تبدیل می کند. بسیار محکم و کشدار است. شستشوی آن نیز آسان است و معمولاً با وسایل مشابه قابل شستشو است و معمولاً به تمهیداتی برای شستشوی ویژه نیاز ندارد. نایلون خیلی زود خشک می شود و پس از شستشو ، شکل خود را به خوبی حفظ می کند ، که این امر دوام لباس را تضمین می کند. فیبر نایلون بسیار پاسخگو و انعطاف پذیر است و همچنین نسبتاً در برابر گرما ، اشعه ماورا chemical بنفش و مواد شیمیایی مقاوم است.

 

مطالب پیشنهادی :

کاربرد نایلون شیرینگ

جوانب مثبت و منفی ظروف پلاستیکی غذا

 

موارد استفاده از نایلون

یکی از رایج ترین موارد استفاده از نایلون در جوراب ساق بلند زنانه یا جوراب بافی است. این ماده همچنین به عنوان ماده ای در جوراب های لباس ، لباس شنا ، شلوارک ، شلوار دوزی ، لباس فعال ، پارچه بادی ، پارچه و روتختی استفاده می شود. موارد کمتر استفاده شده شامل جلیقه های تکه ای ، چتر نجات ، لباس رزمی و جلیقه های زندگی است. از این الیاف اغلب در ساخت چترها ، چمدان ها و تورهای حجاب عروس استفاده می شود.

طناب نایلونی

از آنجا که نایلون در برابر سرما و سرما ، مقاوم و سبک است ، اغلب برای ساختن طناب مانند انواع مورد استفاده برای لنگر انداختن و یدک کش قایق استفاده می شود. طناب های ساخته شده توسط انسان به طور معمول از طناب های الیاف طبیعی قوی تر هستند ، که باعث می شود نایلون یکی از قوی ترین طناب های موجود باشد. خاصیت ارتجاعی نایلون باعث جذب شوک هایی می شود که به احتمال زیاد طناب های ساخته شده از انواع دیگر الیاف را می شکند. طناب های نایلونی انواع مختلفی وجود دارد ، مانند سبک های توخالی و بافته شده ، که برای اهداف خاص مناسب است.

 

  • محمد رضایی
  • ۰
  • ۰

خاصیت نایلون شیرینگ:

از آنجایی که نایلون شیرینگ خاصیت شکل پذیری زیادی را دارد در طول تولید باید طرز تولید و نوع دستگاه باید برگرفته از شمایل محصول نهایی باشد.

در طول آزمایش در محیط آزمایشگاهی به وضوح قابل مشاهده است،

هر چه فشردگی و تورم در شیرینگ افزایش پیدا میکند،به همان میزان طول شیرینگ نیز کاهش پیدا می کند.

نسبت به ضربه به هد خروجی از ۱/۱ به ۱/۳ افزایش پیدا میکند،یک افزایش ناچیز بر سطح افقی قابل مشاهده است.

علاوه بر آن سرعت پیچش قلاب نیز بر روی شیرینگ تاثیر مستقیم دارد.

همانطور که از مراحل یاد شده مشخص است مراحل تولید باید کاملا بر اساس اطلاعات مشتری برنامه ریزی شود.

نایلون شیرینگ در سایز های متفاوت تولید می شود که از ۶ سانتی متر شروع و به ۱۲۰ سانتی متر با ضخامت های بین ۳۰ تا ۴۰۰ میکرون ختم میگردد.

مصرف کنندگان باید به طول،عرض و وزن محصول خود توجه کنند تا متناسب با محصول آنها شیرینگ در ابعاد و مشخصات خاصی عرضه می گردد.

کاربرد  نایلون شیرینگ:

در این مقاله قصد داریم کاربرد نایلون های شیرینگ در صنایع مختلف را بدانیم. برای این کار ابتدا باید بدانیم نایلون شیرینگ اصلا چیست؟ احتمالا اولین کلمه ای که بعد از شنیدن نام این محصول به یادش می افتید، پلاستیک است!

نایلون بسته بندی شیرینگ در واقع نوعی پلاستیک است که شکل پذیر و حساس به تغییرات دمایی بوده و برای بسته بندی کردن استفاده می شود. در واقع شما با این نایلون محصولات خود را ایزوله می کنید پس هر چه ایزوله کردن برای شما مهم تر باشد، باید نایلون ضخیم تری تهیه کنید. جنس این نایلون از یک پلی اتیلن کم چگالی به نام LDPEL می باشد.

 

 

مطالب پیشنهادی :

جوانب مثبت و منفی ظروف پلاستیکی غذا

کیسه‌های زیپ‌ کیپ

 

خصوصیات نایلون شیرینگ

حال به سراغ بررسی خصوصیات نایلون شیرینگ می رویم. تا اینجای کار متوجه شدیم این نایلون برای بسته بندی به کار می رود. اما باید ببینیم چه خصوصیاتی دارد که آن را برای بسته بندی مناسب کرده است؟ خصوصیات آن را می توان به صورت زیر شرح داد:

  • مقاومت بسیار زیاد در برابر روغن، چربی و گریس
  • مقاومت در برابر ضربه
  • نفوذ ناپذیری خوب در مقابل نور خورشید
  • نفوذ ناپذیر خوب در برابر رطوبت
  • دارای سختی کم
  • وزن کم و سبک
  • انعطاف پذیری بسیار خوب

این نایلون که برای وکیوم کردن محصولات مختلف به کار می رود، همانطور که گفته شد به تغییر درجه حرارت حساس بوده و در محدوده دمایی 160 تا 220 درجه سانتیگراد تغییر حالت داده و موجب وکیوم شدن محصول مورد نظر می شود. در واقع بسته بندی از طریق نایلون شیرینگ باعث زیباتر به نظر رسیدن محصول می شود. همچنین چیدمان بهتر محصولات را نیز به دنبال دارد. علاوه بر این از نشستن گرد، غبار و ذرات معلق بر روی محصول شما جلوگیری می کند.

مشخصات فنی نایلون شیرینگ :

عرض رول : ۲۰سانت الی ۱۳۰ سانت
ضخامت تک لا : ۷۰ میکرون الی ۳۵۰ میکرون (۰٫۷ الی ۰٫۳۰)
ضخامت ۲ لا (تونلی) : ۶۰ میکرون الی ۵۰۰ میکرون (۰٫۶ الی ۰٫۵۰)
متراژ رول : سفارشی
رنگ : شفاف (سفارشات زمینه رنگی همراه باچاپ هم پذیرفته می شود)
انعطاف پذیری عالی
قابلیت استفاده با دستگاه های تمام اتوماتیک ، نیمه اتوماتیک و دستی

 
  • محمد رضایی